Nieuws

Van der Sar openhartig: Dat is op niets uitgelopen en doet mij persoonlijk pijn

Van der Sar openhartig: "Dat is op niets uitgelopen en doet mij persoonlijk pijn"

12-12-2021 21:42 Laatste update: 23:53

Edwin van der Sar heeft tijdens Rondo gereageerd op de situatie rondom Andre Onana. De algemeen directeur van Ajax heeft een goede band met Onana, maar maakt wel duidelijk dat hij teleurgesteld is in de 25-jarige Kameroener.

"Het is echt wel triest eigenlijk, hoe dit gelopen is", begint Van der Sar. "Zonder dat wij er als Ajax schuld aan hebben, loop hij zo transfervrij de deur uit." De oud-doelman van Ajax had altijd een goede band met Onana. "We hebben regelmatig met hem gezeten om zijn contract te verlengen, ook op het moment dat de schorsing er was. Dat is allemaal op niets uitgelopen en dat doet mij persoonlijk pijn."

Na de vraag of Van der Sar teleurgesteld is in Onana, ontstaat er een lange twijfel bij de algemeen directeur. Uiteindelijk besluit Van de Sar zijn teleurstelling toch toe te geven. "Ja. We hebben hem gesteund met die arbitragezaak, wat ook normaal is als werkgever. Dan verwacht je ook wel wat terug en dat is lastig."

Het lijkt al vast te staan dat Onana niet meer gaat bijtekenen in Amsterdam. De vraag is alleen nog wanneer hij gaat vertrekken en naar welke club. De doelman is in de afgelopen maanden meermaals in verband gebracht met Internazionale, dat Onana al zo goed als binnen zou hebben.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!