Nieuws

Ronaldo kan weer bestemming wegstrepen: Ik kan een transfer van hem uitsluiten

Ronaldo kan weer bestemming wegstrepen: "Ik kan een transfer van hem uitsluiten"

29-11-2022 14:42

Cristiano Ronaldo kan Bayern München wegstrepen als potentiële volgende bestemming. CEO Oliver Kahn van Der Rekordmeister heeft aangegeven geen trek te hebben in de komst van de Portugese vedette naar de Duitse topclub.

Afgelopen zomer zong de naam van Ronaldo ook al rond in München. Destijds gaf Kahn al aan dat de 37-jarige spits niet in de filosofie van Bayern paste. Nu de aanvaller op straat is gezet door Manchester United en transfervrij valt op te pikken, zou de situatie anders kunnen zijn. Dat wordt bestreden door Kahn. "Ik kan een transfer voor Ronaldo uitsluiten", vertelt de oud-keeper in een exclusief interview met Sky Sport Deutschland.

Toch is de komst van Ronaldo intern besproken, zo blijkt uit de woorden van Kahn. "We hebben het overwogen, we houden allemaal van Ronaldo, maar de strategie is anders. We hebben een duidelijk idee en een filosofie over hoe ons team moet worden samengesteld", aldus de bestuurder.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!