Nieuws

Noppert geopperd bij Ajax, Feyenoord of PSV: 'Heerenveen gaat belletjes ontvangen'

Noppert geopperd bij Ajax, Feyenoord of PSV: 'Heerenveen gaat belletjes ontvangen'

29-11-2022 09:12
2

Als het aan voormalig Oranje-international Henk Timmer ligt, maakt Andries Noppert snel een stap hogerop. De oud-doelman denkt dat de keeper goed zou passen bij Ajax, Feyenoord of PSV.

"Hij doet het zeer verrassend goed en dat zeg ik met respect", begint Timmer tegenover Omroep Fryslân. "Hij is een goede keeper en hij heeft ook een goede uitstraling. Daarnaast is hij lang en goed met zijn voeten. Hij is gewoon goed in ballen stoppen."

Timmer durft niet te zeggen of Noppert naar het niveau van Manuel Neuer of Thibaut Courtois toe kan. "Zij spelen al jarenlang op topniveau en laten zich nooit gek maken. Een fout maken is bij Real Madrid anders dan bij sc Heerenveen", aldus de oud-Feyenoorder. "Het is belangrijk om op hoog niveau te blijven keepen."

Een stap naar de Nederlandse top is in ieder geval niet ondenkbaar voor Noppert. "Heerenveen gaat wel wat belletjes ontvangen", denkt Timmer. "De druk ligt hoger bij clubs als Feyenoord, Ajax en PSV. Hij moet nu eerst die stap maken en daarna verder kijken."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie