Exclusive

VN Man of the Match: Fernandes is voor de tweede keer goud waard voor Portugal

VN Man of the Match: Fernandes is voor de tweede keer goud waard voor Portugal

28-11-2022 22:05 Laatste update: 22:17
1

Portugal kwam maandagavond als winnaar uit de strijd na de wedstrijd tegen Uruguay, wat op het conto te schrijven is van Bruno Fernandes. De middenvelder van Manchester United was goed voor beide doelpunten, waardoor niemand anders dan hij de titel als VN Man of the Match heeft gekregen, voor de tweede keer dit toernooi.

Het vuurwerk dat op voorhand werd verwacht bleef wat uit, maar dat deed niks onder voor de prestatie van Portugal. Aan het begin van de tweede helft was het Fernandes die de bal richting Cristiano Ronaldo lepelde, waarna hij hem zelf in het netje zag belanden. De nummer zeven claimde de goal in eerste instantie, maar die werd uiteindelijk aan hem toebedeeld.

Diep in de blessuretijd maakte Fernandes zijn tweede van de avond, na zijn bekende hupje richting de strafschopstip. Met een passnauwkeurigheid van 84.2% verdient hij de complimenten.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door voetbalnieuws.nl (@voetbalnieuws.vn)

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!