Nieuws

Herhaling van topaffiche in de FA Cup, Ten Hag ontvangt Everton op Old Trafford

Herhaling van topaffiche in de FA Cup, Ten Hag ontvangt Everton op Old Trafford

28-11-2022 20:48 Laatste update: 29-11-2022 07:05

De loting van de derde ronde van het FA Cup-toernooi heeft een mooi affiche te boek gebracht. Manchester City en Chelsea spelen voor de tweede keer dit jaar tegen elkaar in een Engels toernooi.

Vlak voor aanvang van het WK speelden City en Chelsea al tegen elkaar in de Carabao Cup. Die wedstrijd werd door de ploeg van Pep Guardiola gewonnen, ondanks dat het niet met de sterkste elf op het veld verscheen. Riyad Mahrez en Julián Álvarez zorgden ervoor dat The Citizens met 2-0 wonnen van The Blues. Nu is het weer raak, maar dan in de FA Cup begin januari. City is dan in het voordeel omdat de wedstrijd in het Etihad Stadium wordt afgewerkt. Een paar dagen eerder staat hetzelfde affiche op het programma: de Premier League is dan het strijdtoneel. 

Naast de topper tussen City en Chelsea staan er nog meer mooie wedstrijden op het programma. Het Manchester United van Erik ten Hag ontvangt Everton, terwijl Wolverhampton Wanderers op bezoek gaan bij Liverpool.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!