Transfernieuws

Rangers maakt nieuwe manager bekend: Engelsman volgt Van Bronckhorst op

Rangers maakt nieuwe manager bekend: Engelsman volgt Van Bronckhorst op

28-11-2022 19:33

Rangers FC heeft maandagavond de nieuwe manager gepresenteerd die de ontslagen Giovanni van Bronckhorst opvolgt. Michael Beale krijgt de Schotse club in handen en verlaat Queen's Park Rangers.

Rangers maakt dat nieuws bekend via de officiële kanalen. Beale wordt de achttiende manager van de Schotse club. Beale stelde eerder in het seizoen nog dat hij niet als eerste persoon zou vertrekken bij QPR, maar maakt dat niet waar met zijn nieuwe aanstelling. 

Van Bronckhorst maakte in zijn eerste seizoen met Rangers grote indruk en bereikte de finale van de Europa League, maar die ging met strafschoppen verloren van Eintracht Frankfurt. In het huidige seizoen kon Van Bronckhorst niet imponeren: in de Champions League werd Rangers laatste in de groep achter Ajax met het slechtste doelsaldo in de geschiedenis van het miljardenbal. In de competitie wilde het ook niet lukken en heeft rivaal Celtic een grote voorsprong opgebouwd. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!