Nieuws

Ajax reist zonder tegenvallende Ocampos af naar trainingskamp in Marbella

Ajax reist zonder tegenvallende Ocampos af naar trainingskamp in Marbella

28-11-2022 13:38 Laatste update: 13:41
2

Lucas Ocampos reist niet met Ajax mee naar het trainingskamp in Marbella. Dat melden de Amsterdammers op de clubsite.

Ajax reist met 27 spelers af naar Marbella om zich daar voor te bereiden op de tweede seizoenshelft. Ocampos is niet van de partij in Spanje. De aanvaller ontbreekt om onbekende redenen in de selectie van de Amsterdammers. Op de clubsite van Ajax worden geen uitspraken gedaan over de afwezigheid van de Argentijn.

Ocampos wordt dit seizoen gehuurd van Sevilla, maar maakt allesbehalve een onuitwisbare indruk. Dat Ocampos niet is opgenomen in de selectie die naar Marbella afreist is opvallend en daarmee mogelijk een teken aan de wand. De Argentijnse aanvaller werd eerder al in verband gebracht met een vroegtijdige terugkeer naar Sevilla, waar trainer Jorge Sampaoli hem graag zou zien komen. 

Ocampos kwam dit seizoen tot negen wedstrijden, waarin hij in totaal tot 247 minuten kwam. Daarin scoorde de aanvaller geen een keer en ook kon hij geen assists bijschrijven. De aanvaller werd deze zomer nog met veel bombarie binnengehaald, maar Ocampos weet nog niet te overtuigen. Een vroegtijdig vertrek lonkt.   

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!