Nieuws

Paniek in het Brazilië-kamp: drie spelers slaan training over door virus

Paniek in het Brazilië-kamp: drie spelers slaan training over door virus

27-11-2022 22:52
1

In de Braziliaanse selectie zijn verschillende spelers ziek geworden, meldt GOAL. Er zou een virus heersen waardoor meerdere spelers de training van zondag over hebben moeten slaan.

Volgens GOAL zou het gaan over onder meer Antony, Alisson Becker en Lucas Paquéta. Of bondscoach Tite het drietal maandag tegen Zwitserland wel op kan stellen, is niet bekend. Om wat voor virus het precies gaat, is ook nog een vraagteken.

Buiten het griepvirus is de selectie van Brazilië sowieso niet topfit. Danilo en Neymar kwamen met pijntjes uit de wedstrijd tegen Servië. Laatstgenoemde verliet vroegtijdig het veld met een dikke enkel en lijkt de twee overige groepswedstrijden aan zich voorbij te moeten laten gaan.

Brazilië speelt maandag om 17.00 tegen Zwitserland. De Goddelijke Kanaries zullen aantreden met een goed gevoel, aangezien Servië eerder al met 2-0 werd verslagen. Richarlison was in die wedstrijd de grote man.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!