Nieuws

VN Man of the Match na Spanje tegen Duitsland: Musiala verwent de voetbalfanaat

VN Man of the Match na Spanje tegen Duitsland: Musiala verwent de voetbalfanaat

27-11-2022 22:11

Duitsland en Spanje hielden elkaar zondagavond in evenwicht: 1-1. De Zuid-Europeanen gaan daardoor nog altijd aan kop in de groep E, terwijl ook Die Mannschaft nog altijd kans maakt op de knock-out fase te bereiken. Dat komt volgens VoetbalNieuws mede door wonderkind Jamal Musiala, die de Man of the Match titel heeft gekregen.

De wedstrijd tussen Duitsland en Spanje was er een die in het teken stond van de uitblinkende jongelingen. Aan de kant van La Roja was dat Pedri, maar bij de ploeg van Hansi Flick was Musiala de absolute ster. De jongeling leverde bizarre statistieken af en was zeer belangrijk in het aanvalsspel van zijn team.

Musiala was de aangever van de 1-1 van Niclas Fulkrugg, waardoor Duitsland nog altijd in leven is om de volgende ronde van het WK te halen. Het talent van Bayern München had daarnaast een passnauwkeurigheid van 84.2%.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door voetbalnieuws.nl (@voetbalnieuws.vn)

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!