Transfernieuws

'Inter Miami geeft gas voor handtekening van Messi en andere ex Barça-spelers'

'Inter Miami geeft gas voor handtekening van Messi en andere ex Barça-spelers'

27-11-2022 21:05
1

Inter Miami CF is druk bezig om grote namen naar de club te halen. De club waar David Beckham de scepter zwaait, is hard bezig om Lionel Messi en andere oud FC Barcelona-spelers te tekenen.

De verhalen over een toekomst van Messi bij Inter Miami zijn niet nieuw. Volgens The Times krijgen deze geruchten nu wel een andere wending. De twee partijen zouden nu zelfs dicht bij een overeenkomst komen. De Argentijn loopt namelijk uit zijn contract bij Pais Saint-Germain, waar de Amerikanen van zouden willen profiteren.

Inter Miami heeft een bijzondere troef achter de hand. De club zou Cesc Fàbregas en Luis Suárez ook willen contracteren. De Spanjaard speelt momenteel zijn wedstrijden bij het Italiaanse Como, terwijl de Uruguayaan zijn minuten in zijn geboorteland maakt bij Nacional.

Mochten alle geruchten ook werkelijkheid worden, dan zal een deel van het bijzondere Barcelona-elftal in ere zijn hersteld. Naast dat het drietal dezelfde voetbaltaal sprak, zijn ze ook erg goed bevriend buiten het veld. Samen pakte ze vele prijzen, waaronder het wereldkampioenschap voor clubteams in 2011.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!