Nieuws

Promes het middelpunt van matpartij in Rusland: zes(!) rode kaarten als gevolg

Promes het middelpunt van matpartij in Rusland: zes(!) rode kaarten als gevolg

27-11-2022 20:32

Quincy Promes was het middelpunt van een beladen wedstrijd in Rusland. De aanvaller van Spartak Moskou was de aanstichter van een opstootje waar uiteindelijk zes rode kaarten uit voortvloeide.

Spartak Moskou speelde de Russische topper tegen Zenit Sint-Petersburg. Dat is een wedstrijd waar het er tussen het publiek nog al eens hard aan toe gaat, maar dat gold nu ook voor de spelers. In de slotfase van de wedstrijd liep het duel uit de hand.

Promes kreeg het aan de stok met een speler van Zenit, waarna er een ware veldslag plaatsvond. Beide ploegen kregen drie rode kaarten. Wilmar Barrios, Malcom en Rodrigão kregen de rode prent namens Zenit, terwijl Aleksandr Selikhov, Aleksandr Sobolev en Shamar Nicholson hem namens Spartak getoond kregen.

De hoofdrolspeler zelf ontsprong uiteindelijk de dans. De matpartij was gelijk het hoogtepunt van de wedstrijd, aangezien het duel eindigde zoals het begon: 0-0.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!