Nieuws

VN Man of the Match: Sabiri helpt Marokko met heerlijke vrije trap langs België

VN Man of the Match: Sabiri helpt Marokko met heerlijke vrije trap langs België

27-11-2022 16:15 Laatste update: 16:18

Abdelhamid Sabiri nam in het duel tussen Marokko en België de openingstreffer voor zijn rekening. De invaller schoot een vrije trap heerlijk binnen en is daarom verkozen tot de VN Man of the Match.

Marokko speelden in de eerste groepswedstrijd gelijk tegen de Kroaten en wist dat punt een goed vervolg te geven tegen België. Op slag van rust leek Hakim Ziyech met een vrije trap de Marokkanen op voorsprong te schieten, maar zijn treffer werd na inmenging van de VAR afgekeurd wegens buitenspel. Een flinke domper voor de Atlas Leeuwen, maar het kwam allemaal goed.

Sabiri viel in de tweede helft in en schoot op zijn beurt ook een vrije trap tegen de touwen. Hier kon de VAR niets meer aan doen en dus pakte Marokko de leiding. Dankzij een late goal van Zakaria Aboukhlal werd het zelfs nog 2-0 en dus doen de Marokkanen geweldige zaken in de poule. In het laatste groepsduel met Canada kan er een plek bij de laatste zestien worden behaald.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door voetbalnieuws.nl (@voetbalnieuws.vn)

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!