Nieuws

Achttienjarige Marokkaan op de radar van Ajax: 'klopt dat ze geïnteresseerd zijn'

Achttienjarige Marokkaan op de radar van Ajax: 'klopt dat ze geïnteresseerd zijn'

27-11-2022 08:38 Laatste update: 08:47
0

Bilal El Khannouss staat op de radar van Ajax, zo vertelt zijn vader tegenover Het Belang van Limburg. De talentvolle Marokkaan speelde zich in de kijker door zijn sterke spel bij KRC Genk.

El Khannouss was één van de verrassingen op het WK. De Marokkaan zat bij de definitieve selectie en mocht mee naar Qatar. In zestien competitiewedstrijden gaf de achttienjarige middenvelder pas één assist, maar over zijn talent wordt niet getwijfeld. "Ajax? Ja, het klopt dat ze geïnteresseerd zijn. Ze volgen Bilal al sinds zijn dertiende. Maar hij zit uitstekend bij KRC Genk en concentreert zich nu daarop", vertelde zijn vader.

De geboren Belg draagt nummer 34 door zijn speciale band met Abdelhak Nouri. "Bilal brengt Nouri wel vaker een bezoekje, omdat Nouri hem al volgde voor zijn ongeluk. Twee maanden geleden ging hij er nog langs." El Khannouss kan zondag zijn debuut maken voor Marokko tegen de Rode Duivels. Mocht de middenvelder scoren zal hij niet juichen aldus zijn vader. "Uit respect zal hij het niet uitbundig vieren."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie