Nieuws

Renard ontkent wild gerucht: 'Spelers kregen geen Rolls Royce na eerste zege'

Renard ontkent wild gerucht: 'Spelers kregen geen Rolls Royce na eerste zege'

26-11-2022 21:28

Hervé Renard, bondscoach van Saudi-Arabië, ontkent het gerucht dat spelers van zijn elftal Rolls-Royce Phantoms hebben gekregen van de kroonprins van het land. Saudi-Arabië stuntte in de eerste groepswedstrijd door Argentinië met 2-1 te verslaan.

Renard kwam drie dagen na de stunt naar voren om het gerucht de wereld uit te helpen. "Het is op dit moment niet het moment om iets te krijgen", zei Renard na de tweede groepswedstrijd van Saudi-Arabië, dat teleurstellend werd verloren van Polen. Robert Lewandowski maakte zijn eerste WK-doelpunt.

In de eerste groepswedstrijd was dat anders: Lionel Messi opende de score via een strafschop, de Argentijnen zagen drie doelpunten afgekeurd worden en Saudi Arabië kwam wonder boven wonder terug. Doelpunten van Saleh Al-Shehrei en Salem Al-Dawsari voltooiden de stunt tegen de Zuid-Amerikanen. Al-Dawsari speelde ook een hoofdrol tegen Polen, maar dat was een negatieve: de speler zag dat zijn strafschop werd gestopt door Wojciech Szczesny. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!