Nieuws

Opstellingen Argentinië en Mexico: ene Ajacied wel in de basis, andere niet

Opstellingen Argentinië en Mexico: ene Ajacied wel in de basis, andere niet

26-11-2022 19:25

Lisandro Martínez start in de basis in de cruciale poulewedstrijd tegen Mexico. De Argentijnse Ajacied begon tegen Saoedi-Arabië (1-2 verlies) nog op de bank, maar mag zaterdagavond zijn eerste WK-opwachting maken.

Bondscoach Lionel Scaloni voert maar liefst vijf wijzigingen door in zijn basiself. Martínez speelt als vervanger van Cristian Romero, maar ook Nicolás Tagliafico, Nahuel Molina, Leandro Paredes en Papu Gómez zijn geslachtofferd. Lionel Messi start uiteraard in de spits, samen met Lautaro Martínez.

Mexico start, in tegenstelling tot de 0-0 tegen Polen, niet met vier, maar met vijf verdedigers. Edson Álvarez moet daarom genoegen nemen met een plek op de bank. De ex-PSV'ers Hirving Lozano en Andrés Guardado staan wel in de basis.

Opstelling Argentinië: Emiliano Martínez; Montiel, Otamendi, Lisandro Martínez, Acuña; Di María, De Paul, Rodríguez, Mac Allister; Messi, Lautaro Martínez.

Opstelling Mexico: Ochoa; Montes, Araujo, Moreno; Álvarez, Herrera, Guardado, Chávez, Gallardo; Lozano, Vega.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!