Nieuws

Flick staat voor zware klus: 'Gaan alles doen om dat te verhinderen'

Flick staat voor zware klus: 'Gaan alles doen om dat te verhinderen'

26-11-2022 18:22
0

Bondscoach Hansi Flick staat voor een enorme opgave met Duitsland na de verrassende nederlaag tegen Japan. Die Mannschaft heeft de afgelopen paar dagen een hoop kritiek te verduren gehad en moet nu van Spanje winnen.

Flick spreekt zaterdag op de persconferentie in aanloop naar het duel op zondag. Spanje is in topvorm en daar moet Duitsland iets tegenover zien te zetten. "De laatste twee toernooien waren niet zo goed vanuit Duits perspectief", stelt Flick op het persmoment. "We willen er alles aan doen om te verhinderen dat het nu weer zo gaat. Onze focus is daarop gericht en de wedstrijd van zondag zal uitwijzen of we op het juiste spoor zitten."

De bondscoach kan in ieder geval over een extra speler beschikken: Leroy Sané is fit verklaard en kan het verschil maken tegen Spanje. Flick kijkt uit naar het treffen met Spanje. "Luis Enrique en ik hebben elkaar al een aantal keer getroffen. Hij heeft een jonge ploeg om zich heen met jongens met veel talent. Dit team heeft veel automatismen en daarom kijken wij ook uit naar de volgende wedstrijd."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie