Nieuws

VN Man of the Match: spijkerharde tackle van Souttar houdt Australië op de nul

VN Man of the Match: spijkerharde tackle van Souttar houdt Australië op de nul

26-11-2022 13:21 Laatste update: 14:28

Australië deed zaterdagmiddag goede zaken door drie punten te pakken tegen Tunesië (1-0). De matchwinner voor de Socceroos was Mitchell Duke, maar in de verdediging viel Harry Souttar op. De centrale verdediger was er mede voor verantwoordelijk dat Australië de nul wist te houden.

Souttar werd door de commentatoren bestempeld als één van de Twin Towers achterin, en dat was te zien ook. Tegen het eind van de wedstrijd onderbrak hij een veelbelovende aanval van Tunesië met een spijkerharde tackle, wat het schoolvoorbeeld voor elke verdediger was.

De in Schotland geboren Souttar speelt in clubverband voor Stoke City. De verdediger bracht het overgrote deel van zijn carrière door in zijn geboorteland, maar maakte in 2018 de overstap naar de Engelse club Engeland. Daar werd hij voor twee seizoenen aan Fleetwood verhuurd, maar nu speelt hij zijn wedstrijden voor Stoke City.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door voetbalnieuws.nl (@voetbalnieuws.vn)

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!