Transfernieuws

Sky: Memphis op lijstje United, Ten Hag wil speler terughalen

Sky: Memphis op lijstje United, Ten Hag wil speler terughalen

26-11-2022 11:12

De geruchten tussen Manchester United en en een mogelijke terugkeer van Memphis Depay worden steeds meer aangewakkerd. De Duitse tak van Sky Sports stelt dat manager Erik ten Hag de aanvaller graag terug wil brengen naar Old Trafford.

Met het onlangse vertrek van Ronaldo is een plek vrijgekomen voor de spitsenpositie bij The Red Devils. Memphis speelde tussen 2015 en 2017 al bij de Engelse club en liet daar een wisselvallige indruk achter. Na uitstapjes naar Olympique Lyon en FC Barcelona lijkt het nu steeds aannemelijker dat de Nederlander terug kan keren op het oude nest.

Barcelona wil de spits het liefst uit het salarishuis halen en zou daarom willen meewerken aan een vertrek. Memphis was in de zomer al dicht bij een overstap naar Juventus, maar de club en speler kwamen er bij de persoonlijke onderhandelingen niet uit. Depay is nog altijd pas 28 jaar oud en kan nog van waarde zijn voor United, dat na een trage start nu vijfde in de Premier League staat. De achterstand op nummer vier Tottenham Hotspur bedraagt drie punten. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!