Nieuws

'Do or die' voor Argentinië na valse start: 'Maradona kijkt mee vanaf de hemel'

'Do or die' voor Argentinië na valse start: 'Maradona kijkt mee vanaf de hemel'

26-11-2022 10:25

Lionel Scaloni, de bondscoach van Argentinië, zet zich schrap voor het tweede groepsduel met Mexico. Na de flater tegen Saudi-Arabië moeten de Argentijnen winnen om een blamage in de groepsfase te voorkomen.

Scaloni sprak vrijdag, op de sterfdag van Diego Maradona, over het aanstaande duel en de belangen. "Maradona's sterfdag is een verdrietige dag voor iedereen. We hopen hem morgen blij te maken wanneer hij vanaf de hemel meekijkt. Dat is belangrijk. Het voelt nog steeds onwerkelijk, maar het is de realiteit", zegt Scaloni op een persmoment in aanloop naar het duel.

"Het is een trieste dag voor alle Argentijnen, maar we hopen morgen (zaterdag, red.) op een vrolijke dag voor ons allemaal. We gaan onze manier van spelen niet veranderen ten opzichte van dinsdag (tegen Saudi-Arabië, red.). Dat hoofdstuk is gesloten. We richten ons nu op Mexico en kijken niet verder dan dat", besluit Scaloni. Argentinië trapt zaterdagavond om 20.00u af tegen Mexico.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!