Nieuws

Heerenveen houdt rekening met vertrek Noppert: 'Zitten we niet op te wachten'

Heerenveen houdt rekening met vertrek Noppert: 'Zitten we niet op te wachten'

25-11-2022 18:11

Er kan veel gebeuren in weinig tijd: bij sc Heerenveen wordt inmiddels rekening gehouden met Andries Noppert, die een goede indruk maakt op het WK in Qatar. De lange doelman kan zomaar vertrekken uit Friesland, weet ook technisch manager Ferry de Haan.

In gesprek met Voetbal International meent De Haan dat Heerenveen al rekening houdt met een dergelijk scenario. "Voor Andries is het schitterend wat er gebeurt. Een prachtig verhaal, we zijn erg blij voor hem. Er heeft niemand gebeld." Is dat verrassend? "Ja, misschien wel, maar wat niet is kan nog komen."

Van een transfer kan echter snel sprake zijn als een grote club zich meldt, weet ook De Haan. "Je moet altijd voorbereid zijn, maar het is niet zo dat ik nu allemaal keepers in kaart aan het brengen ben. Als er iets komt, is Andries de belangrijkste persoon. Hij moet er op zo’n moment zelf een mening over vormen. Pas daarna komen wij als club in beeld."

"We zitten eigenlijk niet op een transfer te wachten", vervolgt De Haa. "Het liefst zien we dat hij gewoon blijft. We willen na de winter zo goed mogelijk voor de dag komen en daar hebben we Andries bij nodig."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie