Nieuws

Raiola nuanceert uitspraak over Haaland: 'Hij kan ook volgende zomer vertrekken'

Raiola nuanceert uitspraak over Haaland: 'Hij kan ook volgende zomer vertrekken'

11-12-2021 17:13 Laatste update: 19:00

Mino Raiola laat via zijn sociale media-kanalen weten dat er nog geen enkele club in gesprek is over Erling Haaland. Raiola komt hiermee terug op een geruchtmakende uitspraak die hij eerder deed in gesprek met het Duitse Sport1. 

Raiola noemde Bayern München, Real Madrid, FC Barcelona en Manchester City als de vier clubs waar Haaland mogelijk heen zou kunnen gaan, maar komt hier toch op terug. 'Ik wil even duidelijk maken: de vier clubs die ik noemde waren gewoon een voorbeeld. Ik bedoelde ermee te zeggen dat hij naar een club uit de top-vijftien van Europa gaat, als hij vertrekt', aldus de zaakwaarnemer.

Raiola benadrukt verder dat er op dit moment niks speelt rondom een transfer van het Noorse wonderkind. 'Erling zijn focus ligt nu alleen op het voetbal, er zijn geen onderhandelingen met clubs.' Raiola houdt de optie zelfs open dat Haaland nog een jaar langer in Dortmund verblijft. 'Het is ook niet zeker dat hij deze zomer vertrekt, het kan ook de volgende zomer zijn.'

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!