Nieuws

Noppert van WhatsApp gegooid door 'spammen': 'Ben niet zo goed met elektronica'

Noppert van WhatsApp gegooid door 'spammen': 'Ben niet zo goed met elektronica'

25 november - 11:40
1

Andries Noppert kreeg na afloop van zijn debuut in Oranje tegen Senegal te maken met wat technische problemen. De doelman van sc Heerenveen wilde iedereen beantwoorden met hetzelfde appje, waardoor het leek of hij een spambot was.

"Met elektronica ben ik niet heel erg goed", begint Noppert in een media-item van OnsOranje. "Ik zat in de bus en ik was wat berichtjes aan het beantwoorden. Ik stuurde naar heel veel mensen dezelfde reactie, want ik vind het netjes om op iedereen te reageren. Dat deed ik, maar op een gegeven moment hield hij ermee op."

"Ik vroeg de experts binnen de selectie hoe dat dan zat. Zij wisten het ook niet", vervolgt Noppert. Uiteindelijk kwam alles goed. "Vandaag deed hij het in een keer weer. Ze dachten dat ik spam aan het versturen was. Ik wist niet wat ik moest doen."

Noppert is duidelijk als hem gevraagd wordt wat de mooiste reacties zijn op zijn debuut. "Niet zozeer over het spel zelf, maar ik kan het heel erg waarderen als mensen zeggen dat ik moet blijven wie ik ben. Ik vind dat mooier dan iemand die zegt dat ik een goede wedstrijd speelde. Dat zegt iedereen en is een beetje standaard."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie