Nieuws

Richarlison door het dolle heen: 'Dit is echt een droom die uitkomt'

Richarlison door het dolle heen: 'Dit is echt een droom die uitkomt'

24 november - 23:29
0

Richarlison kan zijn geluk niet op na zijn WK-debuut tegen Servië. De Braziliaanse spits van Tottenham Hotspur spreekt van een droom die uitgekomen is.

Richarlison was donderdagavond de gevierde man bij Brazilië. Hij scoorde twee keer, waardoor de Goddelijke Kanaries hun eerste groepswedstrijd wonnen van Servië. "Dit is echt een droom die uitkomt", vertelt de 25-jarige Braziliaan na afloop van zijn WK-debuut tegen Gazeta Esportiva. "We waren vooral in de tweede helft goed, toen werd onze tegenstander moe en daar konden we gebruik van maken"

"Vier weken geleden was ik nog aan het huilen vanwege de onzekerheid of ik wel mee zou gaan", vervolgt Richarlison, die een maand geleden nog kampte met fysieke klachten. "De dag van de laatste test was een van de zwaarste dagen uit mijn leven. Ik lag daar op die stretcher te wachten op een dokter die me het resultaat zou vertellen, de tijd leek niet voorbij te gaan. Uiteindelijk was het al de moeite die ik erin heb gestopt meer dan waard. Ik was zo gemotiveerd om mijn eerste WK te halen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie