Nieuws

'Als je Suárez zo ziet rennen is het net alsof er vijftien kilo teveel aan zit'

'Als je Suárez zo ziet rennen is het net alsof er vijftien kilo teveel aan zit'

24-11-2022 23:14
0

Pierre van Hooijdonk en Ibrahim Afellay waren erg kritisch op Luis Suárez na afloop van de eerste groepswedstrijd van Uruguay tegen Zuid-Korea (0-0). De analisten concluderen dat de ex-Ajacied aan het eind van zijn Latijn is.

Afellay verwacht dat Suárez binnen afzienbare tijd zijn voetbalpensioen zal gaan aankondigen. "Je merkt dat hij op zijn laatste tenen loopt. Hij oogt wel wat zwaar en hij heeft natuurlijk heel veel ingeleverd qua explosiviteit", aldus de voormalig Oranje-international in de studio van de NOS. 

Collega-analist Van Hooijdonk deelt de mening van de ex-middenvelder van FC Barcelona. "Als je hem zo ziet rennen is het net alsof er vijftien kilo teveel aan zit. Ik ben ervan overtuigd dat hij stukken minder fit is dan toen hij bij FC Barcelona en Atlético Madrid speelde". Afellay is nog kritischer op de ex-Ajacied. "Het was alsof hij een zak aardappelen op zijn rug had."

Suárez speelde donderdagmiddag een teleurstellende wedstrijd met Uruguay. De ervaren spits had veel moeite om zijn stempel te drukken op het duel en liep er met vlagen verloren bij. Komende maandag krijgt Suárez een nieuwe kans om te laten zien dat hij nog altijd van waarde kan zijn op het hoogste podium. Dan neemt Uruguay het om 20.00 uur op tegen Portugal.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie