Exclusive

VN Man of the Match: Richarlison neemt Brazilië op sleeptouw bij WK-debuut

VN Man of the Match: Richarlison neemt Brazilië op sleeptouw bij WK-debuut

24-11-2022 22:22 Laatste update: 23:58

Brazilië won donderdagavond met 2-0 van Servië en deed dat mede dankzij de uitblinkende Richarlison. De Braziliaanse spits nam beide treffers voor zijn rekening en is daardoor uitgeroepen tot de VN Man of the Match.

Richarlison beleefde donderdag een bijzondere avond in Qatar. De spits van Tottenham Hotspur maakte zijn WK-debuut voor de Goddelijke Kanaries en was direct goud waard voor zijn vaderland. Brazilië had in de eerste helft bijzonder veel moeite om openingen in het defensieve bolwerk van Servië te vinden, maar na de thee stond Richarlison op. Hij produceerde twee treffers waardoor Brazilië zijn eerste groepswedstrijd won.

In minuut 62 schoot Richarlison Brazilië op voorsprong. Een inzet van Vinícius werd gepakt door Milinkovic-Savic, maar de Braziliaanse spits stond vervolgens op de juiste plek en tikte gemakkelijk de 1-0 tegen de touwen. Ruim tien minuten later wist Richarlison wederom het net te vinden. De aanvaller van Tottenham Hotspur moest er deze keer iets meer moeite voor doen. Hij nam een voorzet van Vinícius geweldig aan en schoot vervolgens met een fantastische omhaal de 2-0 op het scorebord. Mede dankzij deze wonderschone goal zal Richarlison zijn WK-debuut nooit meer vergeten.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door voetbalnieuws.nl (@voetbalnieuws.vn)

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie