Nieuws

Ronaldo reageert op contractontbinding: 'Focus ligt nu uitsluitend op het WK'

Ronaldo reageert op contractontbinding: 'Focus ligt nu uitsluitend op het WK'

24 november - 20:57 Laatste update: 20:59
0

Cristiano Ronaldo is ontzettend blij met de zege op Ghana (3-2) in de eerste groepswedstrijd van het toernooi. De Portugese superster nam het eerste doelpunt voor zijn rekening en scoorde hierdoor op vijf verschillende WK's, een unicum.

"Het is een mooi moment. We begonnen erg goed aan de wedstrijd, dit is een hele belangrijke overwinning. We weten dat op het winnen van de eerste wedstrijd op een WK van essentieel belang is", zegt Ronaldo, die een record vestigde, tegenover de Portugese pers. "Ook nog een record, dat maakt mij erg trots. Ik ben enorm blij dat het team een ​​uitstekende prestatie heeft geleverd. Het was niet gemakkelijk, maar uiteindelijk zijn wij de terechte winnaar."

Ronaldo heeft in overleg met Manchester United besloten om zijn contract te laten ontbinden. Desondanks laat hij weten dat zijn volledige focus op het WK ligt. "Het belangrijkste was dat het team won. Het hoofdstuk bij United is afgesloten en de focus ligt nu uitsluitend op het WK. Zoals ik al zei, wilden we op de juiste manier beginnen. We hebben gewonnen en speelden goed. Al het andere is niet belangrijk", besloot de ervaren Portugees.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie