Nieuws

'Ronaldo heeft op korte termijn opnieuw aanbod op zak van club uit Saudi-Arabië'

'Ronaldo heeft op korte termijn opnieuw aanbod op zak van club uit Saudi-Arabië'

24 november - 19:50
0

Cristiano Ronaldo is de enige speler die momenteel zonder club zit op het WK, maar daar zou snel verandering in kunnen komen. Volgens Sky Sports onderzoekt Al-Hilal – een club uit Saudi-Arabië – of een transfer tot de mogelijkheden behoort.

Het is niet de eerste keer dat Al-Hilal aanklopt bij het management van Ronaldo. Afgelopen zomer was de club ook al in de race om de handtekening van de Portugese ster, maar dat feest ging toen niet door. Het contract dat de Arabische club destijds bood was zo’n 350 miljoen euro waard.

Volgens Sky Sports laat Al-Hilal het er niet bij zitten en gaat het opnieuw proberen om Ronaldo los te weken. De kans lijkt nu wat groter te zijn, aangezien de nummer zeven nu een transfervrije status heeft en dus wel degelijk op zoek moet naar een nieuwe club. Of dat een club in het Midden-Oosten gaat zijn, is de vraag.

Ronaldo brak dan wel met Manchester United, maar daar was op het WK in de wedstrijd tegen Ghana niets van te zien. De wereldster zette zijn land via een strafschop op voorsprong tegen het Afrikaanse land, waarmee hij op zijn vijfde WK op rij scoorde.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie