Exclusive

VN Man of the Match: fluwelen passes Bruno Fernandes helpen Portugal aan zege

VN Man of the Match: fluwelen passes Bruno Fernandes helpen Portugal aan zege

24-11-2022 19:20

Portugal en Ghana maakten er donderdagavond in de tweede helft een spektakel van. De Europeanen trokken uiteindelijk aan het langste eind (3-2) en dat was mede op het conto te schrijven van Bruno Fernandes. De Porugese spelmaker gaf twee assists, waarmee hij tot VN Man of the Match is verkozen.

De creatieve middenvelder van Manchester United is in vorm bij zijn land, wat hij ook al in de oefenwedstrijd tegen Nigeria zien met zijn twee doelpunten. Tegen Ghana bleef het bij assists, maar die waren beide ook wonderschoon. Eerst stak hij João Félix weg, die de bal binnen kon wippen, waarna ook Rafael Leão het op aangeven van hem mocht afmaken.

Dat de passkoning weer zichzelf was, blijkt ook uit de statistieken. Met een nauwkeurigheid van 94.1% speelde hij bijna foutloos. Ook creëerde Fernandes twee grote kansen, die dus beide werden omgezet in een doelpunt.  

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door voetbalnieuws.nl (@voetbalnieuws.vn)

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!