Nieuws

Goed nieuws voor België: Lukaku traint weer mee met de selectie van Martínez

Goed nieuws voor België: Lukaku traint weer mee met de selectie van Martínez

24-11-2022 18:33

Romelu Lukaku lijkt op zeer korte termijn terug te keren in de Belgische nationale ploeg. De Rode Duivel is herstellende van een hamstringblessure, maar trainde donderdag mee met de selectie van Roberto Martínez.

Lukaku raakte begin augustus geblesseerd aan zijn hamstring en eind oktober hersteld te zijn, maar niets bleek minder waar. Ondanks het kwetsuur had België-trainer Martínez toch plaats voor hem in de selectie van de Rode Duivels.  

Afgelopen woensdag werd de plek van Lukaku ingenomen door Michy Batshuayi, die voor het enige doelpunt van de wedstrijd zorgde. Ondanks dat de spits van Fenerbahçe goed presteerde, lijkt die toch plaats te gaan moeten maken voor de Internazionale-spits.

België heeft Lukaku hard nodig, aangezien het het in de met 1-0 gewonnen wedstrijd tegen Canada toch lastig had om kansen te creëren. Met de voormalig spits van Manchester United, Chelsea en Everton aan hun zij hopen ze de WK-groep met Marokko en Kroatië door te komen.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!