Nieuws

Kuyt reageert na ontslag: 'Jullie verdienen het terug te keren op hoogste niveau'

Kuyt reageert na ontslag: 'Jullie verdienen het terug te keren op hoogste niveau'

24-11-2022 17:22

Dirk Kuyt heeft donderdagmiddag gereageerd op zijn ontslag als hoofdtrainer van ADO Den Haag. De voormalig voetballer vindt het jammer dat de twee partijen niet langer met elkaar door zee konden en gunt de Haagse club het beste.

Het werd donderdagochtend al bekend dat het werk van Kuyt er bij ADO opzat en de club bevestigde dat later op de dag middels een statement. Inmiddels heeft Kuyt ook van zich laten horen. 'Helaas is mijn trainerschap bij ADO Den Haag vroegtijdig tot een einde gekomen', schrijft Kuyt op Instagram. 'De resultaten waren helaas niet zoals gewenst, maar het respect en vertrouwen zal ik altijd in jullie blijven houden. Ik wens de spelers en staf dan ook heel veel succes voor de rest van het seizoen.'

Kuyt verlaat ADO met een gevoel van trots. 'De club ADO Den Haag en de supporters verdienen het om terug te keren op het hoogste niveau. Helaas heb ik deze wedstrijd niet gewonnen, maar ik heb er alles aan gedaan om niet te verliezen', sluit Kuyt af. 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Dirk Kuyt (@kuyt)

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!