Nieuws

KNVB maakt data tweede seizoenshelft bekend: Klassieker meteen in januari

KNVB maakt data tweede seizoenshelft bekend: Klassieker meteen in januari

24-11-2022 16:19

De KNVB heeft donderdagmiddag de laatste goedkeuringen gekregen voor de planning van de tweede seizoenshelft van de Eredivisie. De competitie wordt 6 januari hervat en enkele weken later volgt alweer de eerste topper: het duel tussen Feyenoord en Ajax.

De KNVB gaf donderdagmiddag alle data vrij omtrent de tweede seizoenshelft. In het weekend van 7 en 8 januari ontvangt PSV Sparta Rotterdam en gaan Ajax en Feyenoord op bezoek bij FC Utrecht en NEC Nijmegen. Feyenoord ontvangt twee weken later, op 22 januari, Ajax in de Klassieker.

Twee weken daarna mag Feyenoord zich alweer schrap zetten voor de volgende topper. Feyenoord - PSV wordt zondag 5 februari gespeeld. Zondag 19 maart ontvangt Ajax juist weer Feyenoord. 

Feyenoord sloot de eerste seizoenshelft, die vanwege het WK eerder dan gebruikelijk werd afgesloten, als koploper van de Eredivisie. De ploeg van Arne Slot heeft vlak na de winterstop in ieder geval voldoende zware wedstrijden voor de kiezen. Het hele schema is hier te vinden.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!