Exclusive

VN Man of the Match: rots in de branding Giménez weet wel wat verdedigen is

VN Man of the Match: rots in de branding Giménez weet wel wat verdedigen is

24-11-2022 16:00 Laatste update: 16:05
2

Uruguay en Zuid-Korea speelden donderdagmiddag doelpuntloos gelijk, waardoor de complimenten vooral naar de verdediging van beide landen kunnen. Het sterke optreden van José María Giménez zorgt ervoor dat de stopper verkozen is tot VN Man of the Match.

De verdediger van Atlético Madrid is bij zijn club natuurlijk wel gewend om verdedigend goed opgesteld te staan en dat liet de Uruguayaanse stopper ook tijdens het eerste WK-duel van zijn land weer zien. Giménez speelde het gehele duel naast good old Diego Godín en maakte een zeer solide indruk.

Giménez won vier van de vijf duels die hij aanging op de grond en in de lucht was de verdediger ijzersterk met twee gewonnen duels. Ook verzorgde Gimenez drie succesvolle tackles, twee intercepties en zelfs één succesvolle dribbel. Tot slot had de Uruguayaanse stopper ook een passnauwkeurigheid van 83 procent. Dat maakt hem de overduidelijke uitblinker van de wedstrijd.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door voetbalnieuws.nl (@voetbalnieuws.vn)

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!