Nieuws

Amrabat verklaart te laat komen na rust bij Marokko: 'Las veel grappige dingen'

Amrabat verklaart te laat komen na rust bij Marokko: 'Las veel grappige dingen'

24-11-2022 15:19
1

Sofyan Amrabat kwam woensdag bijna te laat het veld op na de rust bij het duel tussen Marokko en Kroatië. Er werd veel gespeculeerd over wat de reden kon zijn van zijn afwezigheid, maar tegenover ESPN heeft de middenvelder nu uitleg gegeven.

"Ik heb er al heel veel grappige en leuke dingen over gelezen, maar ik had een beetje last van mijn lies", aldus de in Nederland geboren middenvelder van Fiorentina. "Ik werd behandeld door de fysio en daarom had ik mijn scheenbeschermers afgedaan. Iemand anders had zijn handdoek erop gelegd, dus ik was mijn scheenbeschermer kwijt."

"Iedereen was al buiten", vervolgt de Marokkaans international. "Ik zoeken en zoeken... Ik bleef rustig, want ik had niet door dat iedereen al op het veld stond. Ik hoorde later pas van onze aanvoerder dat de scheidsrechter had gezegd: Als hij niet komt, gaan we gewoon beginnen."

Uiteindelijk kwam het goed en speelde Marokko 0-0 gelijk tegen vice-wereldkampioen Kroatië.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!