Nieuws

Hazard geeft Duitsland trap na: 'Hadden ze niet moeten doen, ze moeten voetballen'

Hazard geeft Duitsland trap na: 'Hadden ze niet moeten doen, ze moeten voetballen'

24-11-2022 14:01
1

Eden Hazard denkt dat het statement van Duitsland voor het duel met Japan de ploeg heeft afgeleid. De Belgische vedette is van mening dat spelers zich alleen met voetbal moeten bezighouden.

hazardDe Duitse voetbalbond sprak zich al meerdere keren negatief uit over de FIFA. Voor de groepsfoto voor het duel met Japan besloot Die Mannschaft allemaal een hand voor de mond te doen om de Qatarese doofpot te simuleren wat de mensenrechten betreft. Duitsland kwam in de eerste helft op voorsprong, maar gaf alles in de tweede helft uit handen en verloor van Japan. 

"Ze hadden beter niet dat statement kunnen maken", zei Hazard na de 1-0 zege van België op Canada. "Ze hadden in plaats daarvan moeten winnen. We zijn hier om te voetballen. Ik ga geen politieke boodschap versturen, daar zijn andere mensen meer geschikt voor. We moeten de focus op voetbal leggen", stelt Hazard, opgetekend door CBS. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!