Breaking news

Het onvermijdelijke is gebeurd: Kuyt ontslagen als trainer van ADO Den Haag

Het onvermijdelijke is gebeurd: Kuyt ontslagen als trainer van ADO Den Haag

24-11-2022 09:55 Laatste update: 09:57
1

Dirk Kuyt is ontslagen als trainer van ADO Den Haag, meldt het Algemeen Dagblad dat is geïnformeerd door meerdere bronnen binnen de club. De Katwijker moet het veld ruimen door de slechte resultaten die zijn geboekt. 

Dat betekent dat Kuyt na 176 dagen als trainer van ADO niet meer voor de groep staat. De voormalig Oranje-international beleefde een periode waarin dramatische resultaten de boventoon voerde. De Residentieclub staat na zestien speelronden op de zeventiende plaats in de Keuken Kampioen Divisie, een notering die niet past bij de ambities van de club.

Het rommelt sowieso bij ADO. Voordat Kuyt het veld moest ruimen, nam ook technisch manager Daryl Janmaat al afscheid. Daarnaast gaven Thomas Verheydt en Ricardo Kishna al openlijk hun kritiek in de media, die ook een transferverzoek zouden hebben ingediend.

Wie de opvolger van Kuyt gaat worden, is nog niet bekend. Op 11 december hervat ADO de competitie met de uitwedstrijd tegen Almere City.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!