Nieuws

Servië-aanvoerder Tadic met goede moed tegen Brazilië: 'Zullen zien wie beter is'

Servië-aanvoerder Tadic met goede moed tegen Brazilië: 'Zullen zien wie beter is'

24-11-2022 07:03 Laatste update: 07:09
0

Donderdagavond speelt titelfavoriet Brazilië zijn eerste wedstrijd van het WK tegen Servië, het land van Dusan Tadic. De aanvoerder van Ajax en zijn land 'kan niet wachten tot de wedstrijd begint'.

Tadic begint met Servië aan zijn tweede WK als international. Het voetballand uit het oosten van Europa was er in 2018 ook al bij en deelde de groep toen ook met dezelfde tegenstander als die ze donderdagavond treffen: Brazilië. De routinier is niet bang voor de titelfavoriet.

"Wij zullen de borst nat maken", opende Tadic de persconferentie. "We kunnen niet wachten tot de wedstrijd begint, dat is het belangrijkste", aldus de aanvoerder, die erin gelooft dat Servië hoge ogen kan gooien tijdens dit WK. "We willen meedoen, onszelf laten zien en dat gaan we morgen ook doen. We zullen zien wie beter is."

Dat Servië over een goede ploeg beschikt, is een understatement. Met Premier League-doelpuntenmaker Aleksandar Mitrovic, Serie A-sensaties Dusan Vlahovic, Sergej Milinkovic-Savic, Dusan Vlahovic, Filip Kostic en Luka Jovic spelen er een aantal grote namen in de ploeg van aanvoerder Tadic.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie