Nieuws

'Contractverlenging Pogba behoort nog steeds tot de mogelijkheden voor United'

'Contractverlenging Pogba behoort nog steeds tot de mogelijkheden voor United'

11-12-2021 11:44 Laatste update: 12:10

Het contract van Paul Pogba bij Manchester United loopt af op 30 juni 2022. Dat de Fransman tot op heden zijn verbintenis nog niet verlengd heeft zorgt voor de nodige speculaties in Engeland. De Frans international blijkt nog steeds de mogelijkheid te hebben om bij te tekenen bij The Red Devils.  

Dat meldt de doorgaans goed geïnformeerde Fabrizio Romano. De Italiaanse transferspecialist weet dat het aanbod dat Manchester United de Franse middenvelder in juli deed, nog steeds geldig is. Dat betekent dus dat het nog steeds niet uitgesloten is dat Pogba 'gewoon' bij United blijft en zijn contract verlengd.  

Eerder zei interim-manager Ralf Rangnick al dat Manchester United een 'gigantische club is'. Vervolgens had de Duitse oefenmeester een duidelijk bericht in petto. "Ik denk niet dat iemand in de club een speler ooit zou moeten overtuigen om hier langer te blijven", is Rangnick uitgesproken over de grootte van de club. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!