Nieuws

Aan zelfvertrouwen geen gebrek bij Kudus: 'Neymar is niet beter, alleen bekender'

Aan zelfvertrouwen geen gebrek bij Kudus: 'Neymar is niet beter, alleen bekender'

23-11-2022 17:55

Mohammed Kudus heeft in gesprek met The Guardian enkele opvallende uitspraken gedaan. De Ghanees, die bij Ajax speelt, stelt dat Neymar Jr. niet een betere speler is, maar alleen bekender is. 

Kudus trof Neymar in september, toen de twee landen een vriendschappelijke interland speelden. De Seleção won met 3-0, maar dat heeft het zelfvertrouwen van Kudus niet gekrenkt. "Hij is niet beter dan ik", zegt Kudus over Neymar. "Hij is alleen een speler met een hoger profiel. Hij is Neymar, aanvoerder van Brazilië en superster. Ik ben Mohammed Kudus, de getalenteerde Ghanees die nog aan de weg timmert."

Kudus en Neymar vochten in de vriendschappelijke wedstrijd enkele pittige duels uit. "Hij verdedigde zijn land en ik de mijne", wil Kudus daar over kwijt. "Dan laat ik me niet zomaar wegduwen. We kunnen elkaar opnieuw tegenkomen, toch? Neymar en ik, deel twee. Ik weet zeker dat hij daar ook naar uitkijkt", besluit Kudus. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!