Nieuws

Rüdiger op de pijnbank na 'bespottend' loopje: 'Dit moet je gewoon nooit doen'

Rüdiger op de pijnbank na 'bespottend' loopje: 'Dit moet je gewoon nooit doen'

23-11-2022 17:07
0

Antonio Rüdiger zal vanavond nog wel even wakker liggen. De Duitse verdediger rende bespottend naast zijn tegenstander in het WK-duel met Japan, maar Duitsland verloor uiteindelijk alsnog met 1-2. Bij Villa Sporza wordt Rüdiger even flink op de pijnbank gelegd.

Japan voltooide woensdagmiddag een stunt door met 1-2 van Duitsland te winnen. Bij Villa Sporza zijn Youri Mulder en Wesley Sonck niet mild voor de als 'arrogant' bestempelde verdediger. "Er waren een aantal keren dat hij erg goed verdedigde, Rüdiger. Fysiek is hij sterk. Maar op een gegeven moment wordt hij zó zeker van zichzelf... Hij voelt zich top en super, het is ook een beetje een gekke kerel. Dit soort dingen kan je echter beter niet doen. Zo'n tegenstander denkt dan meteen ook: We zullen jou eens wat laten zien", stelt Mulder.

Sonck sluit zich daarbij aan. "Dat is altijd het nadeel. Hij verdedigt heel goed, maar je speelt in team, hé. Als je er uiteindelijk dan nog twee binnen krijgt, doet dat pijn, denk ik. Als je dan zelf die beelden gaat bekijken na de wedstrijd... Dan zal die het de tweede wedstrijd toch niet meer doen", besluit Sonck. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie