Nieuws

Tadic niet bang voor Brazilië: We zijn in topvorm, ik geloof in onszelf

Tadic niet bang voor Brazilië: "We zijn in topvorm, ik geloof in onszelf"

23-11-2022 16:49

Dusan Tadic heeft op de persconferentie van Servië aangegeven voor niemand bang te zijn. De Ajax-aanvoerder neemt het donderdag op tegen WK-favoriet Brazilië. Juist het feit dat nagenoeg alles en iedereen over de Zuid-Amerikanen praten, kan volgens hem een voordeel blijven.

Met Servië bleef Tadic in de gehele kwalificatieperiode voor het WK ongeslagen en mag daardoor dus niet onderschat worden. Het eindigde zelfs boven Portugal, door tijdens de laatste speelronde op bezoek bij de Zuid-Europeanen met 1-2 te winnen. "Iedereen praat over Brazilië, maar dat motiveert ons alleen maar. We zijn in topvorm, ik geloof in onszelf", zegt de linksbuiten op het persmoment.

Volgens Tadic zijn de prestaties tijdens de kwalificatie geen incident. "We willen die goede lijn doortrekken op het WK. We gaan spelen met moed, maar vooral ook genieten. We moeten ons vooral focussen op onszelf en niet te veel naar anderen kijken. We willen ons land trots maken."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!