Nieuws

KKD-topscorer van Excelsior niet bezig met vertrek: 'Ik hoor bij dit team'

KKD-topscorer van Excelsior niet bezig met vertrek: 'Ik hoor bij dit team'

11-12-2021 11:32

Thijs Dallinga is dit seizoen de revelatie in de Keuken Kampioen Divisie. De aanvaller van Excelsior heeft zich ontpopt tot ware goalgetter, door maar liefst 24 keer te scoren in slechts negentien wedstrijden. De jongeling is niet bezig met een vertrek bij De Kralingers.  

In gesprek met ESPN bespreekt de 21-jarige aanvaller zijn prestaties en de mogelijke interesse van clubs gezien zijn doelpuntendrift. Met een vertrek is Dallinga niet bezig. "Nee, ik heb ook toegezegd om hier te blijven. We zijn met iets super moois bezig. Dat resulteert nu ook in deze prijs."  

Door het onverwachtste puntverlies van Jong Ajax, sleepte Excelsior het Bronzen Kampioensschild binnen als winnaar van de twee periode. "Ik denk dat het alleen maar motivatie is om met zijn allen door te knallen en daar hoor ik in ieder geval bij", vervolgt de jongeling. "De intentie is inderdaad om niet weg te gaan", benadrukt Dallinga tot slot dat hij het seizoen het liefst bij de Rotterdamse club afmaakt. 
 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!