Nieuws

Ziyech sprak Mazraoui nog niet na blessure bij Marokko: 'Hopelijk niets ernstigs'

Ziyech sprak Mazraoui nog niet na blessure bij Marokko: 'Hopelijk niets ernstigs'

23-11-2022 13:43

Marokko speelde zijn eerste groepsduel met Kroatië op het WK 0-0 gelijk. Sterspeler Hakim Ziyech is tevreden, ondanks dat zijn ploeg niet tot scoren kwam.

Ziyech benadrukt dat Marokko trots mag zijn dat ze de nul hebben gehouden tegen vice-wereldkampioen Kroatië. "Ik denk dat we verdedigend op zich best goed stonden en dat Kroatië niet heel veel gecreëerd heeft", aldus de oud-Ajacied tegenover de NOS. "We vergeten alleen zelf veel kansen te creëren. Ik denk dat dat werk is voor de komende dagen. We moeten in ieder geval niet onrustig gaan doen. Gewoon rustig blijven."

Ondanks het gelijkspel tegen de Kroaten kreeg Marokko wel een tegenvaller te verwerken. Noussair Mazraoui moest het veld verlaten met een heupblessure. Ziyech kon nog geen uitsluitsel geven. "Ik heb hem nog niet gezien. Ik zal zo even kijken hoe het met hem gaat. Ik hoop dat het niet ernstig is."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!