Nieuws

Man United-talent lyrisch over Ten Hag: 'Hele goede manager en geweldig mens'

Man United-talent lyrisch over Ten Hag: 'Hele goede manager en geweldig mens'

23-11-2022 12:28

Erik ten Hag kan na het fiasco rondom Cristiano Ronaldo rekenen op veel steun, zo ook van Alejandro Garnacho. Het talent van Manchester United koestert de kansen die hij krijgt.

"Ten Hag is een hele goede manager en vooral een geweldig mens", aldus Garnacho op de clubsite. "Hij let heel goed op ons allemaal en helpt ons veel, vooral de jonge spelers."

'"onge spelers moeten de wetten in het topvoetbal leren kennen, het gaat niet alleen om een truc of een doelpunt", liet Ten Hag recentelijk blijken, doelend op Garnacho. De Argentijn was in het begin van het seizoen nog reserve, maar krabbelt langzaam naar de basiself.

Tot nu toe kwam hij acht duels in actie voor United, waarin hij twee keer scoorden. "Ik heb hard moeten werken tot het moment dat ik mijn kans kreeg. Op dit moment maak ik optimaal gebruik van de kansen die Ten Hag me geeft. Ik wil vanaf hier geen stap terugdoen. Mijn doel is om regelmatig in het team te verschijnen en op dezelfde manier doorgaan", aldus Garnacho.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!