Nieuws

Saudi-Arabië-speler onthult wat hij naar Messi riep na winst tegen Argentinië

Saudi-Arabië-speler onthult wat hij naar Messi riep na winst tegen Argentinië

23-11-2022 11:47 Laatste update: 11:57

Saudi-Arabië-verdediger Ali Al-Bulayhi heeft onthuld wat hij naar Lionel Messi schreeuwde na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen Argentinië (1-2). De 33-jarige speler besloot zich tegen de Argentijn te keren in plaats van feest te vieren met de rest van de ploeg.

Waar er in eerste instantie geen vuiltje aan de lucht leek voor Messi en co., was dat na rust totaal anders. De ster van Paris Saint-Germain zag de voorsprong die door zijn benutte strafschop was opgebouwd binnen enkele seconden verdampen. De aanvaller wist vervolgens niet wat hem overkwam en kreeg na afloop zelfs te maken met een schreeuwende Al-Bulayhi.

"Jij zal niet winnen, jij zal niet winnen", zou de speler van Saudi-Arabië hebben geroepen jegens Messi, gaf de verdediger na afloop van het duel ook ruiterlijk toe. Dat maakt overigens niets uit voor de feestvreugde in het land, aangezien staatshoofd Salman bin Abdoel Aziz al-Saoed een nationale feestdag heeft uitgeroepen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!