Nieuws

Mazraoui verwacht veel van Marokko: 'Technisch gezien een van de beste landen'

Mazraoui verwacht veel van Marokko: 'Technisch gezien een van de beste landen'

23-11-2022 09:47
2

Ook voor Marokko begint het WK in Qatar inmiddels bijna. Woensdag staat het duel met Kroatië om 11 uur op het programma. Noussair Mazraoui denkt dat zijn land tot grote hoogtes kan stijgen.

"Ik ben overtuigd van de kwaliteit van ons team en we weten allemaal dat we geschiedenis kunnen schrijven", aldus Bayern München rechtsback Mazraoui voor het eerste WK-groepsduel van Marokko, geciteerd door Voetbal International. De oud-Ajacied is een van de dragende krachten bij het Marokkaanse nationale elftal, maar door de aanwezigheid van Aschraf Hakimi, moet de van origine rechtsback het doen met een plek op links in de verdediging.

Ondanks dat denkt Mazraoui dat Marokko een van de verrassingen van het WK kan worden. "Ik denk dat we technisch gezien een van de beste teams op het toernooi zijn. Daarnaast hebben we een uitstekende mix van jong en oud. Spelers die frisse energie brengen, maar ook jongens met de nodige baggage die ervaring op eindtoernooien opgedaan hebben."

Om 11.00 uur Nederlandse tijd gaat het duel tussen Marokko en Kroatië van start. Groepsgenoten België en Canada spelen om 20.00 uur.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie