Nieuws

Opvallend statement Rode Duivels geopperd in België: 'Wat als ze een kus geven?'

Opvallend statement Rode Duivels geopperd in België: 'Wat als ze een kus geven?'

23-11-2022 09:06
2

Ook bij België wordt de OneLove-band niet gedragen en ook het tweede shirt moest aangepast worden. Bij de Zuiderburen wordt een opvallend nieuw statement aangedragen en Jan Vertonghen vindt het een goed idee.

TV-presentatrice Siska Schoeters kwam via Instagram met een idee om toch een statement te maken op het WK in Qatar. "Wat als Eden Hazard en Jan Vertonghen elkaar morgen bij de start van de wedstrijd gewoon één kusje geven? Op de mond? Wat dan? Dan winnen we. Sowieso", aldus de voor de publieke omroep VRT werkende Schoeters op haar Instagram-pagina.

Vertonghen was er snel bij om onder de post van Schoeters te reageren. "Deal!", schrijft de verdediger. "Alleen Eden nog overtuigen." Later werd de reactie wel weer verwijderd door de 35-jarige verdediger van Anderlecht. De reden daarvan is onbekend.

Naast dat België niet met de OneLove-aanvoerdersband aantreedt, moest ook het uitshirt aangepast worden. Er stond ‘LOVE’ in de kraag en dat wordt nu afgeplakt.

Woensdagavond om 20.00 uur speelt België zijn eerste groepsduel tegen Canada.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door siskaschoeters (@siskaschoeters)

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!