Nieuws

Deschamps moet vrezen voor volgende blessure: 'Het ziet er niet goed uit'

Deschamps moet vrezen voor volgende blessure: 'Het ziet er niet goed uit'

22-11-2022 22:56

Didier Deschamps denkt niet meer over Lucas Hernández te kunnen beschikken. De vleugelverdediger verstapte zich na tien minuten in het duel met Australië en kon niet meer verder.

Australië kwam in diezelfde actie op voorsprong en daarmee leken de Fransen voor een lange avond te staan. Na treffers van Adrien Rabiot, Olivier Giroud en Kylian Mbappé knokten Les Bleus zich echter terug en werd eenvoudig met 4-1 gewonnen. Hernández werd vervangen door zijn broer Theo, die een puike wedstrijd speelde, maar voor Deschamps is de blessure het zoveelste slechte nieuws. 

"Hij moet nog onderzocht worden, maar het lijkt me vrij serieus", zei Deschamps na afloop van het duel. "Dit was duidelijk de grote zwarte vlek van deze avond." Giroud, die zich naast Thierry Henry schaarde als topscorer aller tijden van Frankrijk, zag ook de bui al hangen. "Ik wil deze overwinning graag opdragen aan Lucas. We verliezen weer een collega tijdens dit toernooi."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!