Transfernieuws

'Wittek vertrekt mogelijk uit Arnhem, Vitesse kijkt onder meer naar PSV'

'Wittek vertrekt mogelijk uit Arnhem, Vitesse kijkt onder meer naar PSV'

22-11-2022 22:50

Maximilian Wittek speelt sinds 2020 bij Vitesse, maar de kans is aanwezig dat de Arnhemmers zich zonder de back uit de degradatiezone moeten voetballen. De Duitser wil nog altijd graag in zijn eigen land voetballen.

Volgens Voetbal International is de wens van Wittek om naar Duitsland te vertrekken nog altijd 'vurig' en houdt de club al rekening met een mogelijk vertrek. Thomas Letsch, tot voor kort trainer bij Vitesse, bezocht onlangs een wedstrijd van de Arnhemmers en deed dat vooral om de relatie met Wittek in stand te houden. Letsch is gecharmeerd van de speler en is tegenwoordig trainer bij VfL Bochum.

Een verkoop van Wittek kan op financieel gebied goed uitkomen voor de Arnhemmers. Milion Manhoef kan uit de voeten als linksback, al is dat niet zijn favoriete positie. Mitchell Dijks lag er lang uit vanwege een blessure en een bijkomende operatie, maar zat de laatste wedstrijden al op de bank.

Trainer Phillip Cocu is vooral op zoek naar aanvallende versterkingen. De situatie van Marco van Ginkel, die tussen 2010 en 2013 al bij Vitesse speelde, wordt aandachtig in de gaten gehouden. De speler komt maar weinig aan de bak bij PSV. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!