Nieuws

Ronaldo reageert op United-vertrek: 'Juiste moment voor een nieuwe uitdaging'

Ronaldo reageert op United-vertrek: 'Juiste moment voor een nieuwe uitdaging'

22-11-2022 19:21 Laatste update: 19:24

Cristiano Ronaldo heeft gereageerd op zijn vertrek bij Manchester United. De Portugese vedette vindt het de juiste tijd om te verkassen en een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Ronaldo gaf recentelijk een openhartig interview bij Piers Morgan en dat wordt hem niet in dank afgenomen bij United. De club heeft per direct afscheid genomen van de 37-jarige aanvaller. 'Cristiano Ronaldo verlaat Manchester United met wederzijds akkoord, en dat gebeurt per direct. De club bedankt hem voor zijn immense toevoeging gedurende twee seizoenen op Old Trafford', schreef de club in een statement.

Nadat het nieuws bekend werd, kwam er ook een reactie van Ronaldo zelf. 'Na gesprekken met Manchester United hebben we onderling afgesproken om ons contract voortijdig te beëindigen', schrijft de Portugees. 'Ik hou van Manchester United en ik hou van de fans, dat zal nooit veranderen. Het voelt echter als het juiste moment voor mij om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Ik wens het team veel succes voor de rest van het seizoen en voor de toekomst', besluit Ronaldo.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s