Breaking news

Update: Ihattaren weer op vrije voeten na aanhouding voor bedreiging

Update: Ihattaren weer op vrije voeten na aanhouding voor bedreiging

23 november - 19:21 Laatste update: 19:46
4

De Telegraaf pakt dinsdag uit met schokkend nieuws. Voetballer Mohamed Ihattaren is door de Utrechtse politie gearresteerd wegens een ernstige bedreiging. 

De gevallen voetballer werd opgepakt in een Utrechts' huis, meldt de ochtendkrant. 'Agenten in uniform en in burger drongen volgens getuigen het huis binnen en voerden Ihattaren af. Hij is overgebracht naar een politiebureau', schrijft De Telegraaf in haar berichtgeving.

De politie wil niet meer zeggen dat een twintigjarig persoon is gearresteerd wegens bedreiging. De Telegraaf  stelt over 'bronnen dichtbij het onderzoek te beschikken' die bevestigen dat het om Ihattaren gaat. 

'Ihattaren blijft tijdens onderzoek in cel'

Wie er precies bedreigd is, is vooralsnog onduidelijk. 'Bronnen achtten het aannemlijk dat Ihattaren tijdens het onderzoek in de cel moet blijven'.  Na het overlijden van zijn vader in zijn PSV-tijd ging het snel bergafwaarts met de loopbaan van de talentvolle voetballer.

Nadat hij bij Sampdoria mislukte en vervolgens vele kilo's aankwam, trainde hij zichzelf op onder de vleugels van Gerald Vanenburg. Ajax durfde het in januari van dit jaar aan en huurde hem voor één jaar van Juventus - zijn eigenlijke broodheer. 

Pogingen van familie Nouri en Sneijder

Bij de Amsterdammers begon hij veelbelovend en leek hij definitief afgerekend te hebben met het predikaat 'lastig' in de voorbereiding van het nieuwe seizoen, totdat geluiden over banden met het criminele circuit opdoken. Onder meer de familie van Abelhak Nouri en oud-voetballer Wesley Sneijder ontfermden zich over Ihattaren, maar zonder succes naar het schijnt.Update: De Telegraaf meldt dat Mohamed Ihattaren weer op vrije voeten is. De advocaat van de linkspoot meldt dat hij verklaringen heeft afgelegd bij de politie. Op dit moment wordt er samen met het OM gekeken naar verdere afhandeling van de zaak. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie